Haa! Noin kirjoitetaan etunimeni koreaksi. Kaikilla koneilla ei valttamatta nay merkit oikein mutta joka tapauksessa osaan sen tehda, hih. Eipa tassaakaan nappaimistossa loydy pisteita aa:n ja oo:n paalle mutta ehka teksti on silti ymmarrettavaa. Valilla kirjoitan omalla lapparillani ja liitan tekstit tanne jolloin teksti lienee helpompaa lukea. Tassa vaiheessa tuntuu etta vapaa-aikaa on melko paljon joten tannekin tulee kirjoiteltua melko usein. Ehkapa naita joku jaksaa lukea :)

Tana aamuna herasin koti-ikavaan. Puoli tuntia pyorin sangyssa, (tai siis lattialla) kunnes Lady Gaga kajahti taas soimaan... Aamupala oli onneksi todella hyva!!! Paistettuja kananmunia, todella hyvaa tofua, riisia ja kimchia (jota saa jokaisen ruuan yhteydessa Koreassa). Soin itseni tayteen ja juttelin pitkaan eraan tyton kanssa jonka nimea en nyt muista... Muutenkin on vaikea muistaa yhtaan kenenkaan nimia. Oliko se nyt Jim vai Cho vai Sun vai joku kasittamaton kirjainyhdistelma mita en osaa edes lausua. Monilla on kuitenkin englanninkielinen lempinimi juuri sen takia etta mekin pystyisimme heidan nimensa lausumaan. Yksi tytto on "Giraffe" ja eras poika taasen on "Doug". Silti muistan hadintuskin kenekaan nimia. Toivottavasti he eivat loukkaannu.

Etela-Koreaan on juuri lanseerattu xylitol purukumi ja sen mainoksessa kuulemma on suomalainen tai suomalaisia jotka hokevat "hyva hyva!" Joten aina kun sanon olevani Suomesta, on reaktio : "Xylitol! Hyva hyva!" Ehka mainos loytyy Youtubesta, pitaapa etsia. En voi tarpeeksi mainita sita miten ystavallisia kaikki ovat. Tanaan paivalla kun olin lepaamassa, tuli huoneeseeni kaksi tyttoa mittaamaan kuumeeni ja tuomaan minulle persikoita jotta parantuisin flunssastani. muuten olen jo kunnossa mutta yskin kovasti. Aion levata taman viikonlopun jotta olisin ensi viikolla toiden alkaessa terve.

Muutenkin kaikki tulevat mielellaan juttelemaan minulle ruokalassa ja kaytavilla. vaikka he eivat osaa paljoa englantia, on mukavaa etta he haluavat ottaa kontaktia. Kun olo on muutenkin valilla yksinainen, on aivan mahtavaa etta kaikki ihmiset taalla tekevat parhaansa tehdakseen oloni mukavaksi ja hyvaksytyksi. Voin kuvitella miten vaikeaa on vaihto-oppilailla tai vapaaehtoisilla jota tulevat Suomeen! Suomalaiset ovat niin kovin tylyja verrattuna siihen kohteluun mita olen taalla saanut. Kun palaan kotiin, aion tastedes olla hyvin avulias kaikille ulkomaalaisille joita kohtaan!

Kuvassa Intan, Su In sekä Hee Young ja minä asuntolahuoneessamme :)