Apua! Huh! Pari paivaa on mennyt ja nyt paasin nettiin. Taalla koululla on internet. Talla hetkella on aika paljon hassakkaa joten kirjoitan varmaankin viikonloppuna enemman. Kahdessa paivassa on ehtinyt tapahtua jo niiiiiin paljon etta kaikkea on vaikea itsekaan uskoa ja sulattaa. Avoimella mielella tosin paasee jo hyvin pitkalle.

Keskiviikko ja torstaiaamu kului Soulissa jossa tapasimme kaikki Koreaan tulleet vapaaehtoiset ympari maailmaa ja orientoiduimme omiin vapaaehtoisprojekteihimme. Torstaina illalla matkustimme tyoparini Intanin kanssa tanne Green Dream schooliin, soimme (syomapuikoilla) ja menimme nukkumaan (Taallaa nukutaan lattialla). Tanaan olemme tutustuneet lukujarjestykseen ja kouluun ja tehtavanamme on suunnitella aktiviteetteja oppilaille koulun jalkeen.

Oppilaat ovat 16 - 18 vuotiaita ja koko koulusysteemi on melko vapaa. Tama on vaihtoehtokoulu, ja voisin jopa kutsua tata jonkinlaiseksi hippikouluksi taikka kommuuniksi, heh. Luulen etta tulen viihtymaan hyvin. Mutta lisaa tietoa seuraa myohemmin, nyt pitaa menna kahville rehtorin kanssa....